+355 (04) 2400241 info@anrd.al

Në Vazhdim

Rrjeti Shqiptar për Zhvillimin Rural – ANRD

Në Vazhdim

Rrjeti Shqiptar për Zhvillimin Rural – ANRD

Gjyshja 103 vjeçe merr pjesë në seminarin për zhvillimin rural

Takimi “Animimi i zhvillimit rural në komunitetet lokale të bashkisë Mirditë” është mbajtur në Tenë, Malaj, me pjesëmarrjen e aktorëve kyç të këtij komuniteti. Pjesëmarrës të këtij takimi kanë qenë fermerë dhe përfaqësues të sektorit të zhvillimit rural në bashki. Si...

Bëhu pjesë e ANRD!

Regjistrohu