+355 (04) 2400241 info@anrd.al

Vizitë studimore në Itali – projekti BOND

Në kuadër të projektit BOND – një projekt që synon të arrijë nivele më të larta organizimi dhe rrjetëzimi, dhe të zhvillojë një sektor bujqësor më të shëndetshëm, më produktiv dhe më harmonik në Europë në terma afatgjatë, janë organizuar një seri vizitash studimore...

Mbledhja e Asamblesë së Përgjithshme ANRD

Më 21 Shkurt 2018, u mbajt Mbledhja e Asamblesë së Përgjithshme e Rrjetit Shqiptar për Zhvillimin Rural. Axhenda e takimit përfshiu çështje të rëndësishme që lidhen me veprimtarinë dhe funksionimin e Rrjetit. Disa nga temat kryesore të diskutuara gjatë Mbledhjes,...