+355 (04) 2400241 info@anrd.al

Fotografi: Parlamenti i parë Rural Shqiptar

Rrjeti Shqiptar për Zhvillimin Rural, në bashkëpunim me Universitetin Bujqësor të Tiranës, organizuan më 28-30 shtator 2017, në ambietet e Universitetit Bujqësor të Tiranës, si dhe ditën e III-të në Sallën e Kuvendit të Republikës së Shqipërisë, Parlamentin e parë...

Workshop-e rajonale “Drejt një axhende të re Rurale”

6 workshop-e rajonale “Drejt një axhende të re Rurale” të ndërmarra në kontekstin e Parlamentit të parë Rural Shqiptar (PR) 2017, organizuar në bashkëpunim me Agjencitë e Zhvillimit Rajonal (AZHR) 1, 2, 3&4. Workshop-et janë organizuar me qëllim...