+355 (04) 2400241 info@anrd.al

Workshop Rajonal – “Drejt një axhende të re Rurale”

Rrjeti Shqiptar për Zhvillimin Rural (ANRD), Universiteti Bujqësor i Tiranës (UBT) dhe Agjencia e Zhvillimit Rajonal 2 (AZHR2) kanë ndërmarrë organizimin e workshop-eve rajonale “Drejt një axhende të re Rurale”, të cilat pasojnë eventin lançues të Parlamentit të parë...