+355 (04) 2400241 info@anrd.al

Rrjeti Shqiptar për Zhvillimin Rural, në bashkëpunim me Universitetin Bujqësor të Tiranës, organizuan më 28-30 shtator 2017, në ambietet e Universitetit Bujqësor të Tiranës, si dhe ditën e III-të në Sallën e Kuvendit të Republikës së Shqipërisë, Parlamentin e parë Rural Shqiptar.

IMG_5586 (1024x683) IMG_9756 (1024x683) IMG_9757 (1024x683) IMG_9759 (1024x683)          IMG_5638 (1024x683)  IMG_9778 (1024x683) Picture9 Picture10     Picture15 Picture18   IMG_0013 (1024x683) IMG_0083 (1024x683)  IMG_0131 (1024x683) IMG_0166 (1024x683)     Picture1 IMG_9791 (1024x683) (2) IMG_9793 (1024x683) IMG_9797 (1024x683)  IMG_9804 (1024x683) IMG_9956 (1024x683)  Picture24 Picture22 Picture23 Picture25 Picture26 Picture27