+355 (04) 2400241 info@anrd.al

Ky infografik tenton të paraqesë rrjedhën kronologjike të aktiviteteve të ndërmarra në kuadër të mbajtjes së Parlamentit të parë Rural Shqiptar, nga inicimi i idesë deri në finalizimin dhe miratimin e Deklaratës së përbashkët.

Infografik mbi historinë e Parlamentit të parë Rural Shqiptar.