+355 (04) 2400241 info@anrd.al
Shpallje për vend vakant

Shpallje për vend vakant

Rrjeti Shqiptar për Zhvillimin Rural kërkon Asistent/e Projekti për projektin “Rrjetëzim dhe Advokaci për Ekonomi të Gjelbër – NAGE”, financuar nga Bashkimi Evropian.    Rrjeti Shqiptar për Zhvillimin Rural (ANRD), një rrjet i organizatave të shoqërisë civile aktive...

Vizitë studimore në Itali – projekti BOND

Në kuadër të projektit BOND – një projekt që synon të arrijë nivele më të larta organizimi dhe rrjetëzimi, dhe të zhvillojë një sektor bujqësor më të shëndetshëm, më produktiv dhe më harmonik në Europë në terma afatgjatë, janë organizuar një seri vizitash studimore...