+355 (04) 2400241 info@anrd.al

Mbledhja e Asamblesë së Përgjithshme ANRD

Më 21 Shkurt 2018, u mbajt Mbledhja e Asamblesë së Përgjithshme e Rrjetit Shqiptar për Zhvillimin Rural. Axhenda e takimit përfshiu çështje të rëndësishme që lidhen me veprimtarinë dhe funksionimin e Rrjetit. Disa nga temat kryesore të diskutuara gjatë Mbledhjes,...
Parlamenti i 3-të Rural Europian

Parlamenti i 3-të Rural Europian

Parlamenti i 3-të Rural Europian u mbajt më 18 – 21 tetor 2017 në qytetin e vogël të Venhorst, Hollandë. Më shumë se 250 pjesëmarrës ndërkombëtar – nga 40 shtete – morën pjesë në event, programi i të cilit përfshiu një sërë aktivitetesh, ekskursione, debate, rrjetëzim...