+355 (04) 2400241 info@anrd.al

ANRD

Rrjeti shqiptar për zhvillimin rural (ANRD)
[show-testimonials alias='shqip']

Evente

Publikime

Workshope

konferenca dhe Evente

Trajnime

Publikime

Tryeza Diskutimi

Vizita / Turne

Parlamenti Rural i Shqipërisë

Anëtarët Anrd

Anrd

Programe / Projekte


Anrd
Postimet e fundit

3rd Bulletin of Balkan Rural Development Network

Read here on the most recent activities of Balkan Rural Development Network (BRDN): 3rd Bulletin...

Buletini i 3-të i Rrjetit Ballkanik për Zhvillimin Rural

Lexoni këtu mbi njoftimet më të fundit rreth veprimtarisë së Rrjetit Ballkanik për Zhvillimin...

Call for Expression of Interest “National Consultant for the preparation of Monitoring Report on National Plan to European Integration, Chapter 11 – Agriculture and Rural Development”

Terms of Reference IDM Albania is looking to engage one  National Consultant for the preparation...

Call for Expression of Interest “National Consultant for the preparation of Monitoring Report on National Plan to European Integration, Chapter 11 – Agriculture and Rural Development”

Terms of Reference IDM Albania is looking to engage one  National Consultant for the preparation...

EVENT PËRMBYLLËS “Nxitja e aftësive kompjuterike dhe komunikuese e të rinjve në zonat rurale për të përmirësuar integrimin e tyre në tregun e punës”

Rrjeti Shqiptar për Zhvillimin Rural (ANRD) dhe Agritra Vizion kanë kënaqësinë t’ju ftojnë në...

THIRRJE PËR PJESËMARRJE: TRAJNIM KOMBËTAR PËR OSHC-TË “Qeverisja e mirë e OSHC-ve: Menaxhimi financiar, prokurimi dhe diversifikimi i fondeve”

Rrjeti Shqiptar për Zhvillimin Rural (ANRD) hap Thirrjen për Pjesëmarrje në Trajnimin kombëtar dy...

THIRRJE PËR PJESËMARRJE: Program trajnimi “Aftësi në TIK për të nxitur aksesin e të rinjve në tregun e punës”

Rrjeti Shqiptar për Zhvillimin Rural (ANRD), në bashkëpunim me organizatën Agritra Vizion,...

Mbështetësit tanë

Bëhu pjesë e ANRD!

Regjistrohu