+355 (04) 2400241 info@anrd.al

Të Reja & Evente

Rrjeti Shqiptar për Zhvillimin Rural – Anrd

Të Reja & Evente

Rrjeti Shqiptar për Zhvillimin Rural – Anrd

Karvani i sipërmarrjes së gjelbër

Rrjeti Shqiptar për Zhvillimin Rural në kuadër të Projektit “Rrjetëzimi dhe Mbështetje për Ekonominë e Gjelbër” – NAGE zhvilloi gjate datave 4 dhe 5 Prill aktivitetin “Karvani i sipërmarrjes së gjelbër”. Karvani i sipërmarrjes së gjelbër u konceptua si një...

Mblidhet Asambleja Vjetore e ANRD

Në datën 5 prill 2019, u mblodh  Asambleja e Përgjithshme e Rrjetit Shqiptar për Zhvillimin Rural. Takimi vjetor i Asamblesë së këtij viti shënon takimin e pestë që nga krijimi i ANRD në fund të vitit 2015. 14 përfaqësues të organizatave anëtare të ANRD me të drejtë...

Dinamikat e qasjes LEADER në komunitetet vendore në Shqipëri

Përgjatë muajit mars 2019, organizatat zbatuese të projektit ‘Rrjetëzim për Zhvillimin Rural me Pjesëmarrje’ – IDM, AgriNet dhe  AgroPuka, organizuan me anëtarët e Forumit të Drinit, Arbërit, Egnatias dhe Vjosës, katër workshope rajonale ‘Përvojat...

Tryezë Kombëtare mbi Qeverisjen e Bujqësisë dhe Zhvillimit Rural

Instituti për Demokraci dhe Ndërmjetësim (IDM), në partneritet me organizatat AgriNet dhe AgrouPuka, do të organizojnë Tryezë Kombëtare mbi Qeverisjen e Bujqësisë dhe Zhvillimit Rural. Kjo tryezë vijon procesin mbarëkombëtar konsultues “Mbi qeverisjen e bujqësisë dhe...

THIRRJE PËR PJESËMARRJE: TRAJNIM PËR TRAJNERËT

Në kuadër të projektit NAGE – Rrjetëzim dhe Advokaci për Ekonominë e Gjelbër - me qëllim për të forcuar institucionalisht organizatat e shoqërisë civile (OSHC) në përmbushje të rolit të tyre advokues në proceset reformuese rurale dhe bujqësore organizohen një seri...

Bëhu pjesë e ANRD!

Regjistrohu