+355 (04) 2400241 [email protected]

Evente Anrd

Rrjeti Shqiptar për Zhvillimin Rural – ANRD

Evente Anrd

Rrjeti Shqiptar për Zhvillimin Rural – ANRD
ANRD RURAL YOUTH HUB WEBINAR

ANRD RURAL YOUTH HUB WEBINAR

  ANRD RURAL YOUTH HUB WEBINAR TË RINJTË RURAL NDËRMJET SFIDAVE TË PANDEMISË COVID-19 DHE ATYRE DIXHITALE: Si mund të ndihmoj modeli evropian i zhvilimit rural SMART Villages GoogleMeet, ora 11:30, datë 28 Prill 2020   ‘Smart Villages i referohet komuniteteve...

Workshopi udhëtues nëpër rrugën e verës dhe ullirit

Workshopi udhëtues nëpër rrugën e verës dhe ullirit

Workshopi udhëtues nëpër rrugën e verës dhe ullirit u organizua më 14-15 Nëntor në zonat rurale të qarqeve Tiranë dhe Durrës. Workshopi bëri bashkë rreth 20 pjesëmarrës që përfaqësojnë aktorë të ndryshëm të zhvillimit rural. Në workshop morrën pjesë përfaqësues të...

PRO GRAVE RURALE | 15 tetor 2019

PRO GRAVE RURALE | 15 tetor 2019

Një mundësi për t’u ndërgjegjësuar për rolin e rëndësishëm dhe kontributin e grave rurale në bujqësi dhe zhvillimin rural dhe rivitalizuar përpjekjet e përbashkëta për të përmirësuar situatën nëpërmjet politikave pro-grave rurale Tiranë, 15 tetor 2019 - Rreth 150 gra...

PRO GRAVE RURALE | 15 Tetor 2019

PRO GRAVE RURALE | 15 Tetor 2019

PRO GRAVE RURALE 15 Tetor 2019, ora 10:30-15:00 Qendra Rinore e Tiranës (Rruga e Kavajës, midis Raiffeisen Bank dhe Dhomës së Tregtisë) Një mundësi për t’u ndërgjegjësuar për rolin e rëndësishëm dhe kontributin e grave rurale në bujqësi dhe zhvillimin rural dhe...

Bëhu pjesë e ANRD!

Regjistrohu