+355 (04) 2400241 [email protected]

Rreth Nesh

Qendra e Rinisë Rurale

KUSH JEMI NE?
Qendra e Rinisë Rurale (Rural Youth Hub – RYH) – RYH është një platformë e aktivizmit rinor që mbështet të rinjtë, veçanërisht ata të zonave rurale, që të ushtrojnë zërin e tyre për të ndikuar politikëbërjen bujqësore dhe rurale, për t’i bërë këto procese të orientuara dhe të lidhura ngushtë me shqetësimet, interesat dhe prioritetet e të rinjve.