+355 (04) 2400241 [email protected]

Galeria

 

 

Fotografi: Parlamenti i parë Rural Shqiptar

Rrjeti Shqiptar për Zhvillimin Rural, në bashkëpunim me Universitetin Bujqësor të Tiranës, organizuan më 28-30 shtator 2017, në ambietet e Universitetit Bujqësor të Tiranës, si dhe ditën e III-të në Sallën e Kuvendit të Republikës së Shqipërisë, Parlamentin e parë Rural Shqiptar.

Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur. Excepteur sint occaecat cupidatat non proident sunt in culpa qui officia deserunt mollit anim. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore.

Workshop-e rajonale “Drejt një axhende të re Rurale”

6 workshop-e rajonale “Drejt një axhende të re Rurale” të ndërmarra në kontekstin e Parlamentit të parë Rural Shqiptar (PR) 2017, organizuar në bashkëpunim me Agjencitë e Zhvillimit Rajonal (AZHR) 1, 2, 3&4.

Workshop-et janë organizuar me qëllim konsultimin me të gjithë aktorët e interesuar në vend platformën e sfidave të zhvillimit rural dhe ndër të tjera theksimi i veçantive dhe specifikave rajonale të zhvillimit rural.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bëhu pjesë e ANRD sot!

Anëtarësohu