+355 (04) 2400241 [email protected]
Kodi I Gjelbër | Për Mirëqënie Sociale dhe Mjedisore

Kodi I Gjelbër | Për Mirëqënie Sociale dhe Mjedisore

Organizata “Për Mirëqenie Sociale dhe Mjedisore” e mbështetur nga Qendra EDEN realizoi në kushtet e pandemisë projektin 1 vjeçar “Kodi i Gjelbër- Green Code”. Ky projekt ofroi modele të reja dhe teknika inovative mbi një kulturë të re të menaxhimit të mbetjeve urbane...