+355 (04) 2400241 [email protected]
Ftesë: Konkurs Fotografie “SHQIPËRIA RURALE”

Ftesë: Konkurs Fotografie “SHQIPËRIA RURALE”

KONKURS FOTOGRAFIE: “SHQIPËRIA RURALE” Konkursi i fotografisë “Shqipëria Rurale” organizohet në kuadër të Parlamentit të tretë Rural shqiptar “Jeta buron nga fshati”. Qëllimi i këtij kokursi është të sjellë pamje sa më përfaqësuese të Shqipërisë rurale ku...
DEKLARATË: PARLAMENTI I TRETË RURAL SHQIPTAR 2023

DEKLARATË: PARLAMENTI I TRETË RURAL SHQIPTAR 2023

Parlamenti i tretë rural shqiptar – platforma kombëtare dedikuar ngritjes së kapaciteteve, rrjetëzimit dhe advokacisë për zhvillimin e qëndrueshëm rural – do të organizohet më 11-13 tetor 2023 në iniciativën e Rrjetit Shqiptar për Zhvillimin Rural dhe 34 organizatat...
Mozaik i jetës rurale – Historia e Ledinës nga Elbasani

Mozaik i jetës rurale – Historia e Ledinës nga Elbasani

Ledina është 47 vjeç, nga fshati Kuqan, në Elbasan. Më shumë se gjysmën e jetës së saj ia ka dedikuar kultivimit të produkteve në sera, ku çdo ditë punon së bashku me bashkëshortin. Megjithëse puna në serat e prodhimit është e lodhshme dhe shpesh herë demotivuese kur...