+355 (04) 2400241 [email protected]
THIRRJE PËR KONKURS GAZETARIE

THIRRJE PËR KONKURS GAZETARIE

Projekti “Rrjetëzim dhe Advokim për Ekonominë e Gjelbër” (NAGE) hap një Thirrje për konkurim për mediat dhe gazetarët e pavarur për hulumtimin dhe promovimin e praktikave më të mira të bizneseve rurale të gjelbra ose jo të dëmshme nga pikëpamja mjedisore. Shkrimet...