+355 (04) 2400241 info@anrd.al

Evente Anrd

Rrjeti Shqiptar për Zhvillimin Rural – ANRD

Evente Anrd

Rrjeti Shqiptar për Zhvillimin Rural – ANRD
Forume vendore “Rrjetëzim për zhvillimin rural me pjesëmarrje”

Forume vendore “Rrjetëzim për zhvillimin rural me pjesëmarrje”

Përgjatë muajit Maj-Qershor 2018, organizatat zbatuese të projektit “Rrjetëzim për Zhvillimin Rural me Pjesëmarrje” u takuan me komunitete rurale në të 12 qarqet e vendit për të identifikuar, inkurajuar dhe angazhuar në proceset e formulimit dhe implementimit të...

Mbledhja e Asamblesë së Përgjithshme ANRD

Më 21 Shkurt 2018, u mbajt Mbledhja e Asamblesë së Përgjithshme e Rrjetit Shqiptar për Zhvillimin Rural. Axhenda e takimit përfshiu çështje të rëndësishme që lidhen me veprimtarinë dhe funksionimin e Rrjetit. Disa nga temat kryesore të diskutuara gjatë Mbledhjes,...

Parlamenti i parë Rural Shqiptar

Parlamenti i parë Rural Shqiptar

Rrjeti Shqiptar për Zhvillimin Rural (ANRD), në bashkëpunim me Universitetin Bujqësor të Tiranës (UBT), dhe nën kujdesin e Kryetarit të Kuvendit, z. Gramoz Ruçi,organizuan më 28-30 shtator 2017, Parlamentin e parë Rural Shqiptar. Parlamenti i parë Rural Shqiptar ofroi...

Bëhu pjesë e ANRD!

Regjistrohu