+355 (04) 2400241 [email protected]

Programe & 

Projekte

Rrjeti Shqiptar për Zhvillimin Rural – Anrd
Rrjetëzim dhe Advokim për Ekonominë e Gjelbër – NAGE

Rrjetëzim dhe Advokim për Ekonominë e Gjelbër – NAGE

Projekti NAGE - Rrjetëzim dhe Advokim për Ekonominë e Gjelbër - është një projekt trevjeçar, financuar nga Bashkimi Evropian, në kuadër të thirrjes "OBJEKTIVAT E SHOQËRISË CIVILE DHE PROGRAMI I MEDIAS 2016-2017" mbi Konsolidimin e Rrjeteve Tematike Rajonale të...

Bëhu pjesë e ANRD!

Regjistrohu