+355 (04) 2400241 info@anrd.al

Deklarata pason platformën e Parlamentit Rural Shqiptar dhe mbështetet në përpjekjet më të fundit të ANRD për të ndërtuar një agjendë aktive deri në Parlamentin e dytë Rural të vendit.

Këtu mund të lexoni Deklaratën.