+355 (04) 2400241 [email protected]
Përvjetori i parë i “ANRD Youth Hub”

Përvjetori i parë i “ANRD Youth Hub”

Në kuadër të nismave të ndërmarra nga të rinjtë, nxënës nga Gjimnazi ‘Isa Boletini’, Vorë zhvilluan një aktivitet dy ditor për prezantimin e praktikave të mira lokale për guiden turistike. Rezultati i pritshëm i eventit ishte Forcimi i grupeve te reja dhe...