+355 (04) 2400241 [email protected]
Përvjetori i parë i “ANRD Youth Hub”

Përvjetori i parë i “ANRD Youth Hub”

Në kuadër të nismave të ndërmarra nga të rinjtë, nxënës nga Gjimnazi ‘Isa Boletini’, Vorë zhvilluan një aktivitet dy ditor për prezantimin e praktikave të mira lokale për guiden turistike. Rezultati i pritshëm i eventit ishte Forcimi i grupeve te reja dhe...
ANRD shënon 5 vjeç

ANRD shënon 5 vjeç

Sot ANRD shënon 5-vjetorin e themelimit të vet! Eshtë momenti të reflektojmë mbi punën tonë dhe të festojmë arritjet e ANRD si një zë i fortë në zhvillimin e qëndrueshëm rural në Shqipëri. ANRD ka realizuar nisma të rëndësishme advokacie me orientim nga poshtë-lart...